Jagttegnskursus

Kære Jagttegnskursister / ny jæger eller ung jæger 

Kursusdatoer: Kommer ligeså snart vi åbner for rejser til Sydafrika…vi krydser fingre for at vi kan tilbyde kurset i efteråret 2021. I 2021 vil man løbende kunne melde sig til jagtprøven, evt. når man kommer hjem efter et jagkursus i Sydafrika, eller ved deltagelse i et af kurserne tilrettelagt af Claus Engelbrecht i Danmark fra: WWW.WEDOHUNTERS.DK

Vi ser en stor fordel i at kombinere jagt, safari og samtidig tage jagttegn kursus i fantastiske omgivelser og derfor tilbyder vi i samarbejde med Claus Engelbrecht at du kan tage et intensivt jagttegn kursus i Sydafrika, samtidig med at du nyder bushen, naturen og får nogle fantastiske oplevelser med oveni. Det kræver ikke jagttegn at gå på jagt i Sydafrika kun skydefærdigheder, som der også trænes i – derfor er det også muligt at komme på jagt, når du i løbet af ugen har pauser i kurset.

Dette intensive jagttegn kursus løber over 4 kursusdage. 3 dage med teori og 2 halve dage med obligatorisk våbenkursus.

Kursusugen kan evt. kombineres med en safari / og eller familietur hvor der kan tilbydes safari i vores private 10.000 ha Big 5 område der er en del af Kruger National Park, og andre af de ture der foregår i vores eget eller i vores nærområde – se mere her: Aktiviteter. Der kan tilkøbes en ekstra uge på Phuti evt. sammen med familien eller et ophold i vores Big 5 område.

Bemærk at du først kan gå op til selv jagtprøven, når du returnerer til Danmark.

7. Jagttegnskursus WEDOHUNT

Download pdf her

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os