WEDOHUNT´s indkvarteringer er det perfekte udgangspunkt når Sydafrikas mangfoldige kultur, storslåede natur og ikke mindst imponerende dyreliv skal opleves – også når man er på jagt.

I vores øjne er der en etisk og æstetisk harmoni mellem at sætte pris på den smukke natur og de smukke dyr under sit ophold samtidigt med, man er på et jagtophold hvor man ved at Management-planen følges ift. at sikre, at der kun afskydes det antal dyr, der er nødvendigt i løbet af året, hvor det for WeDoHunt handler om naturbevarelse ift. at sikre at området bevarer sit levested for Afrikas dyreliv ved god vildtbevaring.

Vores jagt indtjening går til at bevare området for de vilde dyr og sikre, at der på vores område i den private del af Kruger National Park er vagtværn på plads til at sikre bestanden af næsehorn og elefanter.

Lamai Lodge

Lodges og hytter er bygget i naturmaterialer fra området og derfor falder de alle flot ind i bushen.

De er alle beliggende i umiddelbar nærhed af spise- og pool områder på Lamai. Lodges og hytter har udsigt enten fra indkvarteringen eller terrasse til damme der omkranser Lodge området og hvor bl.a. elefanter og bøfler har deres daglige gang morgen og aften, når tørsten skal slukkes. Således er der fra ALLE lodges og hytter udsigt direkte til Sydafrikas helt igennem storslåede natur og dyreliv.

Lodges og hytter er beliggende på vores private Big 5 game-reservat, der ligger i åben forbindelse med Kruger National Park. Området er knap 10.000 ha stort og her foregår alle vores Big 5 safariture.

Faciliteter i den enkelte hytte / værelse:

  • Store og smagfuldt indrettede værelser (Queen eller King size)
  • Badeværelse med bruser og toilet
  • Håndklæder, linned og diverse toiletartikler
  • Aircondition
  • Myggenet
  • Adaptere til europæiske stik

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os