WEDOHUNT´s indkvarteringer er det perfekte udgangspunkt når Sydafrikas mangfoldige kultur, storslåede natur og ikke mindst imponerende dyreliv skal opleves – også når man er på jagt.

I vores øjne er der en etisk og æstetisk harmoni mellem at sætte pris på den smukke natur og de smukke dyr under sit ophold samtidigt med, man er på et jagtophold hvor man ved at Management-planen følges ift. at sikre, at der kun afskydes det antal dyr, der er nødvendigt i løbet af året, hvor det for WeDoHunt handler om naturbevarelse ift. at sikre at området bevarer sit levested for Afrikas dyreliv ved god vildtbevaring. Vores jagt indtjening går til at bevare området for de vilde dyr og sikre, at der på vores område i den private del af Kruger National Park er vagtværn på plads til at sikre bestanden af næsehorn og elefanter.

Phuti Lodge

Phuti Lodge ligger midt i bushen og er det perfekte udgangspunkt for både jagt og fotosafari.

Phuti Safari Lodge er indrettet med 5 skønne og traditionelle hytter med eget toilet og bad. Der er derudover fælles pool, køkken, opholds – og spisestue, overdækket loungeområde med åben pejs, bålsted med grill og udsigt til de sydafrikanske dyr.

I kan bestille én eller flere hytter, I kan også leje hele Lodgen, hvor der er plads til 10 personer samt plads til yderligere 5 ekstra opredninger til børn under 12 år.
Phuti lodge har en charmerende og helt privat beliggenhed, der gør, at man føler sig fuldstændigt i et med naturen. Her bor man tæt på et vandhul, hvor mange dyr kommer og drikker hver dag. Lodgens område er derfor en mindre fotosafari i sig selv, uden man overhovedet behøver forlade solsengen ved poolen. På Phuti er man helt sig selv og kan nyde roen og naturen. Game drives foregår både på Phuti eller vores 10.000 ha store område på den anden side af vejen – hvor Big Five skal opleves.

Bonusinfo: Phuti eller Phuthi som Sydafrikanerne staver det, er et sprog, der tales af en lille gruppe mennesker på omkring 20.000 personer i Sydafrikas sydlige område. Sproget er ikke et af de elleve officielle sprog i Sydafrika.

Faciliteter i hytterne:

  • Store og smagfuldt indrettede værelser (Queen size)
  • Badeværelse med bruser og toilet
  • Håndklæder, linned og diverse toiletartikler
  • Aircondition
  • Myggenet
  • Adaptere til europæiske stik

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os